Nyt hus i Horsens og omegn

CN BYG i Horsens kan levere et nyt hus, som du går og drømmer om. Du vælger selv, om du ønsker et nøglefærdigt hus, eller om du ønsker at være med gennem hele processen.

Få et rigtigt håndværkerhus

Vi lægger hos CN BYG vægt på at levere nye huse i høj kvalitet. Vi har altid stor fokus på, at det endelige produkt lever op til alle dine forventninger og ønsker.

Processen omkring et nyt hus starter hos dig

Uanset hvor du er i processen om et nyt hus, hjælper vi dig, der hvor du er. Måske starter du fra bunden, eller måske har du allerede lavet en skitse eller en plantegning.

Derfra afklarer vi dine behov, og sørger for at idéerne bliver formet og finpudset. Til sidst bliver det hele tegnet af en arkitekt, som du enten selv vælger, eller også kontakter vi en arkitekt, som vi samarbejder med.

Et nyt hus fra start til slut

Vi hjælper dig fra start til slut. Det vil sige, vi klarer alt fra første spadestik, tømrer- og murerarbejde til du står med nøglerne til det færdige hus i hånden. Fordelen ved at vælge CN BYG er, at vi selv leverer stort set alt håndværk til et nyt hus. De få områder, vi ikke selv leverer håndværket til, har vi dygtige underleverandører til at klare det for os.

Kontakt os på telefon 75 65 92 83 eller sende en e-mail til cn.byg@firma.tele.dk. Her kan vi også hjælpe dig med spørgsmål omkring jord og beton eller kloakseparering

Kontakt CN BYG

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan CN BYG kan hjælpe dig med at skabe dit nye drømmehus i Horsens og omegn, så kontakt os på telefon 75 65 92 83, eller via mail cn.byg@firma.tele.dk.

​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Katrinehøjvej 46, Søvind

8700 Horsens

​CVR: 14452834