​Jord og beton med de højeste standarder

Hos CN Byg håndterer vi alt arbejde med jord og beton i Horsens, Aarhus og Vejle. Jord og beton dækker over en lang række bygge-, anlægs- og belægningsopgaver, som vores dygtige medarbejdere primært varetager for et bredt klientel af private kunder. 

Vores stærke hold af kompetente medarbejdere har stor erfaring på arbejdsområdet, hvilket garanterer professionel håndtering af arbejdsopgaverne. 

Vi arbejder med høje kvalitetsstandarder og bestræber os altid på fuld kundetilfredshed med god service og godt arbejde.

Vores kompetencer inden for jord og beton

Vores arbejde med jord og beton omfatter støbning af tilbygninger og huse, udvendige trapper og håndtering af gravearbejdet. 

Vi kører desuden jorden væk og samarbejder i denne forbindelse med en vognmand, så du ikke skal stå med besværet.​

Vores fagligt dygtige medarbejdere besidder både evner og erfaring til at varetage en hvilken som helst opgave i jord og beton. 

Ud over de nævnte arbejdsopgaver har vi blandt andet beskæftiget os med støbning (og understøbning) af ny kælder og svømmepøl. 

Arbejdet kan desuden bestilles som en del af en totalentreprise, hvis du har et mere omfattende projekt i tankerne. 

Vi tager imod alle henvendelser og giver gerne besigtigelse og udarbejdelse af et uforpligtende tilbud på opgaver i jord og beton.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit jord og beton projekt

Er du interesseret i at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på jord og beton arbejde, er du velkommen til at kontakte vores entreprenør på telefon 75 65 92 83 eller sende en e-mail til cn.byg@firma.tele.dk.​

​Har du et andet projekt er du meget velkommen til at skrive, vores tømrermester og kloakmester står klar til at hjælpe.

​​​​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Katrinehøjvej 46, Søvind

8700 Horsens

​CVR: 14452834