​Kloakmester udfører autoriseret kloakarbejde

Har du brug for en dygtig, autoriseret kloakmester i nærheden af Horsens, Aarhus eller Vejle? Hos CN Byg udfører vi alle former for kloakarbejde til konkurrencedygtige priser. Vores kloakfirma kan blandt andet tilbyde:

Effektiv behandling af spildevand

Der findes mange muligheder for effektiv behandling af spildevand, og som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe dig, uanset hvilken løsning du ønsker.

De steder, hvor der ikke er mulighed for tilslutning til kommunal vandafledning, kan vores kloakmester blandt andet sørge for etablering af:

  • Separeringsanlæg
  • Septiktank
  • Minirenseanlæg
  • Eller en lignende løsning

Du kan se vores kloakmesters referencer inden for kloakarbejde her i vores galleri. Vores kloakmester rådgiver gerne om dine muligheder for etablering og tilslutning af anlæg til behandling af spildevand.

Etablering af omfangsdræn og TV-inspektion

Ud over etablering og servicering af kloakering og spildevandsanlæg tilbyder vi også etablering af eksempelvis omfangsdræn.

Har du mistanke om, at der er en skade på din kloakering, kan vores kloakmester hurtigt møde frem til eftersyn og inspektion. Vi har mulighed for at foretage TV-inspektion, og vi kan efterfølgende sørge for effektiv udbedring af skaden.

Kontakt vores kloakmester og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål angående kloakservice, eller kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kloakmester på telefon 40 73 88 08 eller ved at skrive til vores e-mail cn.byg@firma.tele.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Vi har mange glade kunder i bl.a. Århus, Vejle og Horsens - skal du være den næste?

​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834