Renovering af badeværelse i totalentreprise

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos CN Byg tilbyder vi nemlig renovering af badeværelse af høj kvalitet og til en attraktiv pris i blandt andet Horsens, Aarhus og Vejle.

Vores erfarne kloakmester og tømrermester varetager fuld renovering inklusive alt fra  murerarbejde til VVS og montering af skabe.

Vi håndterer renovering af badeværelse med stor professionalisme og med brug af kvalitetsmaterialer og -produkter, så du får en løsning, der holder i de næste mange år. Har du brug for badeværelsesrenovering, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Vi foretager en totalrenovering af dit badeværelse

Vores medarbejdere besidder både kompetencerne og erfaringen til at varetage fuld renovering af badeværelse, og vi tilbyder holdbare løsninger med en lang levetid. Hos CN Byg lægger vi stor vægt på at bruge de rigtige materialer og bedst egnede arbejdsmetoder til den givne bestilling.

Kunne du tænke dig at få rykket rundt på mure, døre eller lignende i forbindelse med renoveringen, er vores professionelle murere i stand til at foretage hele ombygningen som en del af renoveringstilbuddet.

Vi træder ligeledes til, hvis du ønsker en totalentreprise på renovering af badeværelse. Uanset hvilke ønsker du har i forhold til renoveringen, garanterer vi kvalitet, holdbarhed og professionalisme hele vejen.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på badeværelsesrenovering afhænger af flere ting, herunder blandt andet størrelsen på badeværelset, hvor omfattende renoveringen er, og om der er tale om et helt nyt badeværelse. 

Hvilke ønsker og krav du har til valg af materialer påvirker også den endelige pris. Gør dig gerne på forhånd nogle overvejelser omkring, om du ønsker en billig eller mere eksklusiv løsning.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan assistere dig ved renovering af badeværelse eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 65 92 83 eller sende en e-mail til cn.byg@firma.tele.dk. Vi tilbyder også hjælp, skulle du have brug for en tømrer.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

​​​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834