​Kloakseparering – separering af spildevand og regnvand

Skal du have lavet en kloakseparering? Hos CN Byg er vi specialister i separering af spildevand og regnvand. Vi er autoriseret kloakmester og har konkurrencedygtige priser på kloakarbejde. 

Vi servicerer kunder i blandt andet Horsens, Aarhus og Vejle samt mange andre steder.

Undgå oversvømmelser omkring boligen ved skybrud med en kloakseparering

Mange steder i landet bliver kloaksystemet overbelastet af de stigende regnmængder. Det kan føre til oversvømmelser, når der er skybrud eller lignende. I så fald kan kommunen stille krav om kloakseparering. Der kan også være, at det kun er din egen grund, som oplever oversvømmelser, eller som kan risikere oversvømmelse.​

Vi tilbyder separering af kloak i boliger og erhvervsejendomme, og vi tilbyder også råd og vejledning om de forskellige muligheder. 

Vi hjælper naturligvis gerne med tilladelser, tilslutning og andre forhold, som er påkrævet i forbindelse med separering af spildevand, regnvand og kloakseparering. 

Kontakt os i dag for at få et tilbud på kloakseparering

Du er velkommen til at få en snak om separatkloakering og om vores priser for de forskellige løsninger. Ofte er det en god ide, at vi kommer ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakseparering.

Du kan ringe til os på telefon 40 73 88 08 for at aftale nærmere, vi tilbyder også services som tømrer eller lign. Du kan også skrive til os på e-mail cn.byg@firma.tele.dk.​ 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din kloakseparering!

​​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834