​Totalentreprise fra tilbud til aflevering af nøgle

Hos CN BYG tilbyder vi totalentreprise til dig, der bor i Horsens, Aarhus eller Vejle. 

I en totalentreprise tager vi os af byggeprocessen fra start til slut. Det vil sige, at vi klarer alt fra første spadestik, til du står med nøglerne til det færdige hus i hånden. 

Fordelen ved at benytte vores tilbud om totalentreprise er, at alle opgaver og fagfolk såsom, tømrer eller murer, er samlet i ét tilbud med én samlet pris. Vores kompetente medarbejderstab dækker stort set samtlige faggrupper i bygge- og anlægsbranchen, hvilket gør vores totalentreprise til den mest ideelle byggehandel.

Hvad får du med vores totalentreprise?

Fordelen ved at vælge CN Byg til at foretage din totalentreprise er, at vi selv leverer stort set alt håndværk til et nyt hus. De få områder, vi ikke selv leverer håndværket til, har vi dygtige underleverandører, til at klare for os.​

Det eneste, du skal levere, er byggegrunden, så klarer vi resten. Under vores tilbud om totalentreprise indgår desuden tilbygning, renovering af badeværelse og lignende – vi varetager kort sagt alle arbejdsopgaver inden for entreprise. 

Vi står for kvalitet og holdbare løsninger med en lang levetid. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på en totalentreprise, er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe på telefon 40 73 88 08 eller sende en e-mail til cn.byg@firma.tele.dk.​ Vi er din lokale totalentreprenør!

​​​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834