Få et uforpligtende tilbud!​

TELEFON: ​75​ 65 92 83​

​Kontakt os på mail:

​Nyt tag og tagrenovering udføres af erfaren fagmand

Har du brug for en dygtig, autoriseret fagmand til lægning af nyt tag eller en tagrenovering i nærheden af Horsens, Aarhus eller Vejle? Hos CN BYG kan vi garantere dig en løsning i absolut topklasse inden for tagarbejde.

Vind, blæst, sne og andet uvejr slider på taget. Derfor kan en tagrenovering blive nødvendig, og her er det vigtigt at have en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt ud.

Vi har mange års erfaring med renovering og lægning af nyt tag, og vi kan dermed være behjælpelig ved såvel små som store opgaver. Vi tilbyder også almindelig renovering.

Professionelle løsninger inden for tagrenovering

​Vi lægger vægt på kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden i vores virksomhed.​

Nyt tag, tagrenovering og øvrige projekter hos os udføres altid i tæt dialog med dig som kunde fra start til slut, så du er sikker på at få det resultat, som du ønsker.

Kontakt os angående nyt tag i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 65 92 83 eller e-mail cn.byg@firma.tele.dk, hvis du skal bruge et professionelt og erfarent firma til renovering eller lægning af nyt tag, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit tagprojekt.

Vi kan henvise vores kunder til finansiering hos Dan-Aktiv A/S.​

Firma​

CN Byg

Katrinehøjvej 46, Søvind

8700 Horsens

CVR: 14452834

Skal vi ringe dig op?

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt