Nyt tag og tagrenovering udføres af erfaren fagmand

Har du brug for en dygtig, autoriseret fagmand til lægning af nyt tag eller en tagrenovering i nærheden af Horsens, Aarhus eller Vejle? Hos CN BYG kan vi garantere dig en løsning i absolut topklasse inden for tagarbejde.

Vind, blæst, sne og andet uvejr slider på taget. Derfor kan en tagrenovering blive nødvendig, og her er det vigtigt at have en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt ud.

Vi har mange års erfaring med renovering og lægning af nyt tag, og vi kan dermed være behjælpelig ved såvel små som store opgaver.

Vi lægger vægt på kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden ved nyt tag

Vi lægger vægt på kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden i vores virksomhed.

Nyt tag, tagrenovering og øvrige projekter hos os udføres altid i tæt dialog med dig som kunde fra start til slut, så du er sikker på at få det resultat, som du ønsker.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvor stort taget er, og hvilken slags tag der skal lægges på. Skal du for eksempel have lagt et nyt eternittag, tegltag eller en helt tredje tagtype? 

Du kan også vælge tagpap, som er en billig løsning sammenlignet med de andre tagtyper.

Kontakt os for hjælp til dit projekt vedrørende nyt tag

Du er altid velkommen til at kontakte vores tagdækker på telefon 75 65 92 83 eller e-mail cn.byg@firma.tele.dk, hvis du ønsker en konkret pris på dit nye tag eller på din tagrenovering. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud, der dækker dine ønsker og behov.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit tagprojekt.

Vi kan henvise vores kunder til finansiering hos Dan-Aktiv A/S.

Firma​

CN Byg

Katrinehøjvej 46, Søvind

8700 Horsens

​CVR: 14452834