Nyt tag og tagrenovering udføres af erfaren fagmand

Har du brug for en dygtig, autoriseret fagmand tømrer til lægning af nyt tag eller en tagrenovering i nærheden af Horsens, Aarhus eller Vejle? Hos CN BYG kan vi garantere dig en løsning i absolut topklasse inden for tømrer eller tagarbejde.

Vind, blæst, sne og andet uvejr slider på taget. Derfor kan en tagrenovering blive nødvendig, og her er det vigtigt at have en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt ud.

Vi har mange års erfaring med renovering og lægning af nyt tag, og vi kan dermed være behjælpelig ved såvel små som store opgaver.

Vi lægger vægt på kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden ved nyt tag

Vi lægger vægt på kvalitet, ærligt arbejde og levering til tiden i vores virksomhed.

Nyt tag, tagrenovering og øvrige projekter hos os udføres altid i tæt dialog med dig som kunde fra start til slut, så du er sikker på at få det resultat, som du ønsker.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvor stort taget er, og hvilken slags tag der skal lægges på. Skal du for eksempel have lagt et nyt eternittag, tegltag eller en helt tredje tagtype? 

Du kan også vælge tagpap, som er en billig løsning sammenlignet med de andre tagtyper.

Kontakt os for hjælp til dit projekt vedrørende nyt tag

Du er altid velkommen til at kontakte vores tagdækker på telefon 

40 73 88 08​ eller e-mail cn.byg@firma.tele.dk, hvis du ønsker en konkret pris på dit nye tag eller på din tagrenovering. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud, der dækker dine ønsker og behov.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit tagprojekt. Uanset set om du bor i Vejle, Århus, Horsens eller i omegn så hjælper vi gerne dig med nyt tag!

I forbindelse med lægning af nyt tag, hjælper vi også gerne med udskiftning af vinduer

​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834