Udskiftning af vinduer giver et bedre indeklima​

Skal du have nye vinduer i boligen? Så hjælper vi gerne! CN Byg varetager udskiftning af vinduer i dit hjem i nærheden af Horsens, Aarhus eller Vejle til en god pris. Det er ofte en investering i et bedre indeklima og en slankere varmeregning. 

Når vi varetager udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre, udskifter vi fra gammelt til nyt i høj kvalitet. På denne måde vil du i sidste ende spare både varme og penge med en mere energivenlig løsning.

Som tømrer er vi særdeles erfarne på området, og vores professionelle baggrund betyder, at vi kan yde faglig ekspertise og rådgivning, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål. Både arbejdsmetoder og materialer er i bedste kvalitet, når du bestiller udskiftning af vinduer hos os. 

Vi laver solide og langtidsholdbare løsninger ved udskiftning af vinduer

Vi foretager vinduesudskiftning med professionelle og gennemtestede arbejdsmetoder, så du garanteres solide og langtidsholdbare løsninger.

Ved udskiftning af vinduer er det essentielt, at monteringen foregår helt efter bogen, så du ikke står tilbage med utætte vinduer og halvfærdige karme.​

Vi står for kvalitet fra ende til anden, og lægger særlig vægt på at skabe den sidste finish, så du får leveret et flot og funktionelt resultat, som du kan være 100% tilfreds med. Du kan trygt stole på at din udskiftning af vinduer er i trygge hænder hos os, uanset om det er i forbindelse med nyt tag, renovering af badeværelse eller om vinduerne i hjemmet blot trænger. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Men hvad koster udskiftning af vinduer og døre? Og er det muligt at få lavet nye vinduer efter mål? Priserne på udskiftning og montering af vinduer varierer alt efter valg af materialer samt opgavens omfang. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål ang. priser, muligheder, materialer og andet. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 40 73 88 08 eller skrive en e-mail til: cn.byg@firma.tele.dk for et uforpligtende tilbud. Så vender vi tilbage til dig lige så snart vi kan.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer!

​​​Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

CN Byg

Haldrupvej 62

8700 Horsens

​CVR: 14452834