Få et uforpligtende tilbud!​

TELEFON: ​75​ 65 92 83​

​Kontakt os på mail:

Renovering i Horsens​

CN BYG i Horsens er en privatejet virksomhed, som ejes og ledes af Carl Nissen. Virksomheden har eksisteret siden 1990, og startede ud som et firma, som udelukkende beskæftigede sig med mureropgaver og kan nu blandt andet også tilbyde renovering.

Hurtigt udviklede virksomheden sig til også at omfatte tømrere, og derfor kunne virksomheden nu tilbyde kunderne løsning af opgaver inden for renovering af endnu et fagområde.

Det spor er CN BYG fortsat i, og i dag tilbyder virksomheden løsning af faglige opgaver inden for en lang række forskellige områder som:

Et stærkt hold

Til løsning af de mange udfordringer med renovering, som vores kunder giver os, har vi et stærkt hold af medarbejdere med mange forskellige kompetencer.

Målet er en fortsat udbygning af de mange stærke kompetencer, både på nye og eksisterende faglige områder, så vi kan give vores kunder den bedste service og renovering som muligt.​

Vi hjælper dig med din renovering

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan CN BYG kan hjælpe dig, din virksomhed, din boligforening eller andet med en renovering nær Horsens, så kontakt CN BYG på telefon

75 65 92 83, eller via mail: cn.byg@firma.tele.dk

Alle henvendelser er velkomne, ligesom vi gerne både besigtiger og giver uforpligtende tilbud på byggeopgaver og renoveringer.

Hvis du vælger at benytte CN Byg kan vi henvise vores kunder til finansiering hos Dan-Aktiv A/S.

Hos CN BYG er kvalitet en selvfølge

Firma​

CN Byg

Katrinehøjvej 46, Søvind

8700 Horsens

CVR: 14452834

Skal vi ringe dig op?

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt